2012-03-30 08:39:24• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Vízöntő - Úgy érzi, valaki ki akarja használni

Napi horoszkóp március 30-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Már megint új célokat tűz ki maga elé. Talán kissé már frusztrálja is a helyzet, hogy sosem találja a helyét, mindig más irányt szab önnek a sorsa. Sajnos most olyan a világ, hogy nem tehet mást. Gyakorolja a hullámlovaglást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Karrierje magasra ívelhet, ha a magánéleti problémáit kissé háttérbe szorítva most elsősorban a munkájára koncentrál. De ne csak a feladatai elvégzésével törődjön. Ne legyen szégyenlős, vegyen részt a konkurencia harcban is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az elmúlt időszakban kissé legyengült a szervezete. A hétvégét szánja az aktív pihenésnek. Házimunkák helyett inkább kerékpározzon a napsütésben, vagy lelje örömét a kerti munkában. De csak mértékkel, csak amíg jólesik.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Derűs, vidám napra számíthat. Nem történik nagy dolog, de megtapasztalhatja, milyen is az: szeretve lenni. Ennél több, jobb úgysem történhet önnel. Borozgasson kedvesével a melegedő tavaszi napon, vagy labdázzon a gyerekeivel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Úgy érzi, végre ismét tele van energiával, újra a régi fényében tündökölhet. A szerelemben is szinte szárnyakat kap, valósággal elbájolja kedvesét. Ma figyelmes és odaadó mindenkivel, és ezzel boldoggá teszi környezetét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Legyen kicsit óvatosabb a munkavégzésben, mert hajlamos lehet túlterhelni magát. Inkább szánjon több időt rá, különösen akkor, ha fizikai munkát végez. A lassúság arra is jó lehet, hogy pontosabban végezze a dolgát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Anyagi gondok szorongatják, de nem szabad feladnia a reményt. Ha belegondol, volt már rosszabb helyzetben is. Ön a varázslat nagymestere, még nehéz körülmények közt is pompásat tud főzni. Tegye boldoggá azt, akit szeret!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Sok problémája lehet a kedvesével, s ezért még az is megfordulhat a fejében, hogy új társat keressen. Nem biztos, hogy ez az egyetlen és legjobb út. Először gondolkozzon el a saját természetén, mielőtt vádaskodni kezdene.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Minden körülmény ideálisnak mondható ahhoz, hogy megvalósítson egy régóta dédelgetett tervet. A siker szinte biztosnak mondható, ne legyen rest, vágjon bele. A lehetőség is szinte az ölébe hullik most, ragadja meg!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Azt hiszi, az erő önnel van. Van is ebben némi igazság, csakhogy nem mindent lehet puszta erővel megoldani. Van olyan helyzet, amikor a lágyság, és az elengedés a győző sajátja. A víz kivájja a követ. Használjon szelídebb hangot!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Úgy érzi, valaki ki akarja használni a jóhiszeműségét. Talán jogos ez az érzés, de, ha amúgy is tartozik az illetőnek, akkor tekintse ezt jóvátételnek. Ez esetben szemet hunyhat. Ha nem így van, akkor játsszon ön nyílt lapokkal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Házsártos vitákba keveredhet a mai napon olyan emberekkel, akiket igazából szeret. Gondolja meg, talán nem is ön az, aki vitatkozik. Talán csak valami káprázat rabja lett, az éleszti önben a haragot. Engedje el!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: